Libečková sůl
Libečková sůl je aromatická směs, ideální pro dochucování polévek, omáček, masových pokrmů, salátů a dalších jídel. Libeček, známý také jako „maggi bylinka“ kvůli své podobné chuti jako oblíbená tekutá dochucovadla, je ceněn pro své bohaté aroma a schopnost zvýraznit chuť pokrmů.
Postup přípravy
Sůl po vysušení dáme do skleniček a skladovat můžete ve spíži nebo mrazáku. Sůl bylinky konzervuje. Krok 3: Jako dochucovadlo se dá použít do čehokoliv, ryby, polévky, saláty...
Zveřejněno 1. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Libečková sůl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Ejl
Moje poznámka
Libečková sůl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Ejl
Nejnovější recepty
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 12 minutami
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 3 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 3 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 8 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závitky z mletého masa, plněné uzeninou, syrečkem a paprikou
Alena445 před 26 minutami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 2 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 4 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 5 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 5 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 6 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 7 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 8 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 17 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 18 hodinami
Komentáře (4)