Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 054 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,55 g |
Tuky | 15,95 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 7,10 g |
Postup přípravy
Skladujte v lednici.
Zveřejněno 5. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jmBl
Moje poznámka
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jmBl
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 1 hodinou
Barevná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 3 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosový beránek
Mikinka30 před 2 minutami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 4 minutami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 37 minutami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 1 hodinou
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 3 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 4 hodinami
Tématické fráze:
majonéza z vařeného vejce,
majoneza z vajicok natvrdo,
majonéza s uvařených vajec,
tatarka z vařeného vejce,
tatarska omacka z varenych vajec,
domácí majonéza vařená,
majonéza z smažených vajec,
majonéza z vařených žloutků,
majoneza z vařených žloutku a zakysané smetany,
majonéza ze smažených vajec,
tatarka z vařených žloutků,
recepty z vařených vajec,
majonéza mléko a ocet,
majoneza z jogurtu a varenych vajec,
tatarska omacka z krepelcich vajec,
majonéza z. vareneho vejce,
domáca tatarska omacka z varenych vajec,
domácí majonéza z vařených žloutků,
majoneza krajanka,
tatarka varena vejce
Suroviny:
vejce,
mléko,
ocet,
pepř,
cukr,
olej,
okurky sterilované,
cibule
Komentáře (4)