Chuťovky k pivečku
K dobře vychlazenému pivu můžete zkusit chuťovky s tradičními produkty české zabíjačky. Natenko nakrájené jelito a jitrnici na osmahlém chlebu dozdobte konzervovanými druhy pikantní zeleniny. Výsledek s pivem skvěle ladí.
Postup přípravy
Krok 1: Krajíčky chleba opečeme nasucho v topinkovači nebo na pánvi a nakrájíme z nich malé obdélníčky.
Krok 2: Jitrnici a jelítko nakrájíme zešikma na plátky.
Krok 3: Připravené plátky dáme na kousky chleba, dozdobíme půlkou cibulky a okurky, paprikou a petrželkou. Podáváme k pivu.
Zveřejněno 25. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chuťovky k pivečku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yWEZ
Moje poznámka
Chuťovky k pivečku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yWEZ
Nejnovější recepty
Hebké mandlové palačinky
Přidáno před 10 hodinami
Kohout na víně v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Cikánské řízečky
Přidáno před 11 hodinami
Jehněčí hřebínek s krustou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí stehna s nádivkovou přílohou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí roláda plněná mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
AnnaGrabmylerova před 11 minutami
Čočkový salát s vejci
Ludmila B před 8 hodinami
Mandarinkový sen
Tonca před 8 hodinami
Pita chleby
janda74 před 10 hodinami
Polévka z červené řepy I
janda74 před 10 hodinami
Indické kuřecí curry
janda74 před 10 hodinami
Hospodský zelný salát
janda74 před 10 hodinami
Salát Coleslaw
ilona4318 před 11 hodinami
Strouhankové kuře
RomanaMonika před 12 hodinami
Vepřové plátky s klobásou a zeleninou z jednoho pekáčku
Antonausprag před 13 hodinami
Suroviny:
jitrnice,
jelito,
chléb,
cibulka,
okurka čerstvá,
petrželka
Komentáře (2)