Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zabíjačkové topinky

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na drobno a na sádle orestujeme dozlatova. Přidáme lehce vymačkané a překrájené zelí. Krok 2: Malinko podlijeme šťávou ze zelí a dusíme do měkka a vydušení tekutiny. Zelí rozdělíme do dvou pánviček. Krok 3: Jelítko a jitrnici svlékneme ze střívka a každé dáme do jedné pánve. Obě pánve pořádně promícháme a prohřejeme. Krok 4: Obě směsi dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Podáváme teplé, na topince potřené česnekem.

Zveřejněno 18. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zabíjačkové topinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wNJw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zabíjačkové topinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wNJw

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
topinky, topinka s kysaným zelím, recepty ze sterilovaného zelí, topinky se zelím, jak udelat topinku postup, jitrnice na topince, sádlo a topinky, jidla z jitrnice na topinku

Suroviny:
jitrnice, jelito, cibule, sádlo, sůl, pepř, majoránka, topinka

Přidat fotografie receptu