Kakaové řezy s tvarohovo smetanovým krémem
Víkend si prostě žádá nějaký chutný a rychlý moučník. Takovým je i tento kakaový řez. Korpus je nadýchaný, jemný a doplňuje jej vyšlehaný krém z tvarohu a zakysané smetany. Dozdobit pak stačí jen drobečky z korpusu.
Suroviny pro 1 plech
hluboký plech 24x22 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 816 kJ / 4 736 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,09 g |
| Tuky | 306,87 g |
| Vláknina | 24,60 g |
| Cholesterol | 903 mg |
| Sodík | 830 mg |
| Sůl | 1,98 g |
| Sacharidy | 402,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaové řezy s tvarohovo smetanovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnLm
Moje poznámka
Kakaové řezy s tvarohovo smetanovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnLm
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 8 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 8 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 8 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 9 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 10 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 10 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
kypřící prášek,
kakao,
sůl,
mléko,
olej,
žloutek,
bílek,
tvaroh,
smetana zakysaná,
máslo,
pudink bez vaření,
Komentáře (3)
A opět naprosto dokonale popsaný postup a suroviny, i to jak tučná má být zakysaná smetana, skvělé
Hezkou ,i když chladnou neděli