Plzeňský špíglák
Názvem špíglák se v rybářském slangu označuje kapr lysec, kterého tentokrát připravíme s trochou dobrého piva. Kapra podáváme se zajímavou omáčkou s hrozinkami, posypaného křupavými mandlemi a jako přílohu zvolíme například bramborové placky.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plzeňský špíglák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRwK5
Moje poznámka
Plzeňský špíglák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRwK5
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 5 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 10 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 13 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno 9. 4. 2025 16:32
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno 9. 4. 2025 16:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková omáčka
Sahula před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 1 hodinou
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 2 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 3 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 3 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 4 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 4 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 5 hodinami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 6 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 6 hodinami
Suroviny:
kapr,
slanina,
pivo světlé,
perník na strouhání,
cibule,
citron,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list,
pepř celý,
olej,
máslo,
rozinky,
mandle
Komentáře (2)