Univerzální jogurtové těsto (na slané i sladké pečivo)
Jogurtové těsto je univerzální, hodí se na slané nebo sladké pečivo. Podle toho, co z těsta budete péct, v něm zvýšíte množství soli nebo cukru. Toto tvárné těsto se hodí na koláče, frgále i pizzy, všechno pečivo z něj zůstane dlouho vláčné.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 622 kJ / 3 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,86 g |
Tuky | 140,97 g |
Vláknina | 23,58 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,17 g |
Sacharidy | 566,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Univerzální jogurtové těsto (na slané i sladké pečivo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEy2Y
Moje poznámka
Univerzální jogurtové těsto (na slané i sladké pečivo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEy2Y
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 8 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 13 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 3 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 4 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 4 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 4 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 5 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 5 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 5 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 6 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 7 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
olej,
mouka hladká,
mouka polohrubá,
cukr,
sůl,
droždí čerstvé
Komentáře (9)