Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 484 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,82 g |
Tuky | 40,31 g |
Vláknina | 28,44 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,04 g |
Sacharidy | 47,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané klobásy s houbovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEM3
Moje poznámka
Zapékané klobásy s houbovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEM3
Nejnovější recepty
Mini tiramisu
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno před 19 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno 8. 4. 2025 10:02
Andělská čokoláda
Přidáno 8. 4. 2025 07:01
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Holandský mletý řízek se sýrem
Vokro před 57 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Janet.P před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Lubos74 před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
janickajan před 2 hodinami
Kuřecí prsa na paprice
Ivcaaa před 2 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Radka61 před 4 hodinami
Kuřecí maso v celerové omáčce
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
El.Magios před 5 hodinami
Těsto na pizzu
El.Magios před 5 hodinami
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 11 hodinami
Tématické fráze:
klobásy recepty,
zapekane klobasy,
klobasy,
kucharka.cbmonitor.cz,
zapekane,
zapékaná klobása,
klobásy na zapékání,
klobasa z hub,
zapekané klobása,
zapékané klobásy recept,
vecere z klobásy,
klobásy k zapékání,
klobasy s houbami,
klobasy na houbach,
s klobásy,
recepty klobásy,
http.kucharka.cbmonitor.cz,
recepty zapékané klobásy,
jakzapekat klobásy,
klobása s houbami
Suroviny:
klobása,
rajče,
sýr nastrouhaný,
houby lesní,
cibule,
vejce,
olej,
koření kari,
smetana zakysaná,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř
Komentáře (15)