Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 691 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,90 g |
Tuky | 136,66 g |
Vláknina | 23,08 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 7,80 g |
Sacharidy | 50,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMg
Moje poznámka
Valašský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMg
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 13 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 4 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 8 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 9 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 9 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 10 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 10 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 12 hodinami
Tématické fráze:
valašský kontrabáš recept,
valšský guláš,
valašský hovězí guláš,
vepřové maso po valašsku,
kamut recepty,
valašskký guláš,
guláš s kolínky,
valasky gulas,
receptůra na guláš,
kiselice,
hovězí guláš valašský,
hovězí po valašsku,
hovězí guláš valašsko,
jehněčí nejlepší recept gulaš,
valašský vepřový guláš,
valašské kůsky,
valasky penicilin,
valašské kostky,
valassky vepr guláš recept,
pokrmi
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
pepř,
koření nové koření,
kmín celý,
bobkový list,
majoránka,
česnek,
mouka hladká,
vývar,
slanina,
zelí kysané,
žampióny
Komentáře (2)