Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 962 kJ / 4 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,35 g |
Tuky | 178,12 g |
Vláknina | 22,30 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 787 mg |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 559,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Exotický koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLjV
Moje poznámka
Exotický koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLjV
Nejnovější recepty
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 14 minutami
Hrnkový beránek
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 7 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 21 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 22 minutami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 2 hodinami
Cookies s kousky čokolády
ulrivhv před 2 hodinami
Afrika řezy
evik_svistik před 2 hodinami
Cikánský řízek
DanyDong před 2 hodinami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 2 hodinami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
mmartinjjakubec před 2 hodinami
Cibulová marmeláda
Ekurecepty před 3 hodinami
Frankfurtská polévka
poirotka před 3 hodinami
Kuřecí paličky marinované v podmáslí smažené v troubě
poirotka před 3 hodinami
Tématické fráze:
koláč,
exoticke moučniky,
koláč recept,
exotický moučník,
kolac recepty,
exotické řezy,
exotické recepty,
exotický,
recepty kolač,
exotické řezy recept,
exotický rychlý koláč,
exoticka buchta,
exotický předkrm,
slavkovy jablečne řezy,
recepty exoticke moučniky,
exotický recept,
exotický řez,
slavkov u brna koláče,
kolac exotického ovoce,
recepty kolaču
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
tvaroh jemný,
mléko,
olej,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
sůl,
mléko,
žloutek,
vejce,
cukr,
kokos strouhaný,
pudink vanilkový,
kompot ananasový,
bílek,
cukr moučkový,
kokos
Komentáře (5)