Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ukázka našeho cukrovíčka :)

Hodnocení receptu je 4,5 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

yasmin.1985

Náročný

Doba přípravy x

x

Suroviny

Porce: x

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: x

Zveřejněno 28. 12. 2010

Poznámka autorky yasmin.1985

Až bude chvilička, doplním receptíky ;)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QOLG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QOLG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Opravuji, první a třetí z p r a v a , úlky a kuličky všichni známe, taky mňam:-p

Ahojky, nejvíc se mi sbíhají sliny na první a třetí zleva, to bude určitě dobrota:-K. Však se Vánoce kvapem blíží:-))

máš opravdu krásné cukroví:-D:yes: a vůbec není pravda, že všichni si s ním umí vyhrát, aby vypadalo takto:-K

neregistrovaný 29. 12. 2010 17:02
PHAMKA: A ten tvůj komentář byl vietnamsky, česky nebo jak? Umíš 3 jazyky, jak uvádíš, vzdělání středoškolské, ale to si děláš srandu, ne?:-D
Kdyby nikdo nechtěl slyšet názory na své recepty, nebude je sem vkládat, proto tu je fórum. Normálního člověka můj komentář neurazí, protože ani já neurážím. Ty máš asi nějaký problém, viď!?
Tak lepší příští rok, trochu pokory a méně vzteku a výpadů.

:yes:hezké cukrovíčko...:yes:

phamka a co pravopis?

neregistrovaný (neregistrovaný/á) - Yasmin nám chtěla ukát její cukrový,a spíš si myslím že nechce slyšet tvůj názor jesly někdo má hezčí cukrový než ona jinak +5:yes:

neregistrovaný 29. 12. 2010 10:03
normální, takové máme všichni. častěji i hezčí.:-/

Moc pěkné.:yes::-)

krásné:-)):yes:

Tématické fráze:
moje receptíky na dobré cukrovíčko, cukrovicko, cukrovicko vanocni, cukrovíčka, cukrovicko mnam, vánoční cukrovíčko, recept na cukrový šachovnice, moje cukrovíčko, vanocni cukrovicko 2020, ukazka cukrovi, vanocni cukrovicko 2019, ukazka cukrovi vanocni, cukrovicko 2018, cukrovcicka, cukrovíčko a zdobení, melírování polevami, cukrovicko pecene, zdobení cukrovíčka, fotoalbum svatebniho cukrovicka, cukrovicko mnam mnam

Suroviny:

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu