Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dort z lučiny

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

panilipanka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 255 kJ /
300 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy75,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lučinu utřeme s cukrem, nejlépe ručně a vmícháme ušlehanou smetanu. Krok 2: Piškoty namáčíme různě podle příležitosti, ale nejlépe do uvařené kávy, pro děti do uvařeného kakaa nebo čaje a klademe na dno formy, na to navrstvíme krém, piškoty a zakončíme krémem, můžem ozdobit nebo jen posypat strouhanou čokoládou nebo grankem. Krok 3: Dát na chvilku vychladit a můžeme podávat.

Zveřejněno 2. 1. 2011

Poznámka autorky panilipanka

Pro vylepšení se může dát ještě na piškoty banány a pak až krem, ale i bez banánů je to výborný

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort z lučiny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vjw5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dort z lučiny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vjw5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

tak to mě těší,já jsem si říkala že to tu ještě nejni tak bych to jsem mohla zkusit dát.V jednoduchosti je síla:-)

dávám prvního boda,protože to jsme kdysi s dcerou dělali a bylo to moc dobré...:yes:dcera to kdysi přinesla ze školy tento receptík,tak si ho připomenem...;-)

Tématické fráze:
krém z lučiny, krém na dort z lučiny, dortový krém z lučiny, krém do dortu z lučiny, nepečený dort z lučiny, koláč z lučiny, recepty z lučiny, lučina krém, krem s luciny, kremy z luciny, krém lučina, lučina recepty, cukrovi z lučiny, cokoladovy dort z luciny, krém z lučiny na piškot, dort s lučinou, krém z lučiny do dortu, lucina do kremu, krém z lučiny na dort, recept na krém z lučiny

Suroviny:
lučina, cukr moučkový, šlehačka, piškoty, káva, kakao, rum, čokoláda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu