Postup přípravy
Krok 1: Játra nakrájíme na tenčí plátky a obalíme v klasickém trojobalu, s tím rozdílem, že vejce rozšleháme se solí a pepřem.
Krok 2: Smažíme jako klasické řízky, podáváme s bramborovým salátem, bramborovou kaší nebo s vařenými brambory.
Zveřejněno 16. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZDp
Moje poznámka
Játrové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZDp
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 10 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 30 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
řízky z jater,
jatrovy rizek,
vepřová játra jako řízek,
řízky z vepřových jater,
hovězí játra jako řízek,
játra na řízek,
játra jako řízek,
rizek z jater,
řízky z játry,
smazene jatrove rizky,
řízek z vepřových játer,
řizek z jatry,
vepřová játra na řízek,
řízky z kuřecích jater,
vepřova jatra řizek,
kuřecí játra jako řízek,
játra řízky,
krůtí játra jako řízek,
řízky z krutích jater,
rizky z hovezich jater
Suroviny:
játra,
vejce,
mouka,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (11)