Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízky ve sněhu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2K
Moje poznámka
Vepřové řízky ve sněhu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2K
Nejnovější recepty
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 44 minutami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 15 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvová polévka lehká
Penkapa před 1 minutou
Koláč sester Tatinových (Tarte Tatin)
Janina007 před 54 minutami
Kefírová buchta šťouchaná
Napalsko před 59 minutami
Kuře na paprice
smyslnaorchidej před 1 hodinou
Měkké perníčky hned k jídlu
Romario před 2 hodinami
Jablkovo tvarohový řez
malami před 3 hodinami
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 12 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 13 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 14 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové řízky,
obalované vepřové řízky,
řízky pod sněhem,
obalovany veprovy rizek,
zbylé řízky,
řízek ve sněhu,
jak se děla snih,
vepřové řízky recept,
recept na vepřový řízky,
vepřové řížky recepty,
obalovane řízky vepřové,
řízky v bílku,
jak obalit vepřový řízek,
recepty vepřové řízky,
řízek v bílku,
řízky obalené v bílku,
sněhové řízky,
řízky obalované v bílku,
sníh recept,
řízek obalený ve sněhu
Suroviny:
řízek vepřový,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
strouhanka,
olej
Komentáře (14)