Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 026 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,70 g |
Tuky | 19,88 g |
Vláknina | 6,51 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 5,98 g |
Sacharidy | 39,88 g |
Postup přípravy
Směs necháme vychladnout a poté jí natřeme na zlehka naklepané, osolené a opepřené kotlety. Necháme marinovat nejméně 24 hodin, z toho část času samostatně rozložené, aby marináda zůstala na mase a jakoby na něm zaschla. Ideální doba marinování jsou dva dny. Krok 3: Plátky s marinádou obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance a uložíme na hodinu do ledničky. Poté smažíme v rozpáleném oleji jako řízky, z obou stran dozlatova.
Podáváme nakrájené na proužky, přelité hotovou tonkantsu omáčkou. Přílohou by mohla být ochucená rýže nebo asijské těstoviny, například smažené a pikantní zelný salát.
Zveřejněno 25. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta na způsob japonského tonkatsu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZng
Moje poznámka
Kotleta na způsob japonského tonkatsu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZng
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 1 hodinou
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 35 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 39 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
lunav1 před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 8 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 8 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 15 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 16 hodinami
Tématické fráze:
kotleta,
vyrobit pánko strouhanku,
panko strouhanka,
jak vyrobit panko strouhanku,
co je pánko strouhanka,
strouhanka panko,
japonská strouhanka,
panko strouhanka recept,
domácí panko strouhanka,
japonská strouhanka pánko,
asijská strouhanka,
pankostrouhanka,
japonske recepty,
ton katsu omáčka,
katsu kari,
japonská jídla recepty,
co je pankostrouhanka,
japonská panko strouhanka,
panko recept,
zelný salát podle japonců
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř,
jablko,
mrkev,
cibule šalotka,
protlak rajčatový,
zázvor čerstvý,
česnek,
cukr hnědý,
ocet balsamiko,
víno červené,
omáčka sojová tmavá,
vejce,
strouhanka,
olej,
tonkats
Komentáře (20)