Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 466 kJ / 3 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,08 g |
Tuky | 230,45 g |
Vláknina | 41,50 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 404,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškot se želatinovým kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g2y
Moje poznámka
Piškot se želatinovým kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0g2y
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 9 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 9 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 9 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 11 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 12 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 12 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 13 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 14 hodinami
Tématické fráze:
platkova zelatina,
plátková želatina recepty,
piškot recept,
praškova želatina,
panacota na piškotu,
piškotové těsto,
želatinový zákusek,
řezy s plátkovou želatinou,
piškot,
želatinové moučníky,
recepty-piškot,
recepty,
prášková želatina na klouby,
www garaletka,
piškotové těsto recept,
jak se dělá želatina,
prášková želatina potravinářská,
garaletka,
recepty-želatina,
recept na piškot
Suroviny:
korpus piskotový,
kokos,
želatina,
cukr,
rozinky,
marmeláda rybízová,
žloutek,
cukr moučkový,
olej
Komentáře (8)