Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 888 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,69 g |
Tuky | 27,88 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 40,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okurkový salát s koprem II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jn4z
Moje poznámka
Okurkový salát s koprem II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jn4z
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 32 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
okurkový salát s koprem,
okurkový salát,
okurkový salát se smetanou a koprem,
okurky s koprem,
okurkový salát s koprem a smetanou,
okurkovy salat kopr,
salát s koprem,
jak spotřebovat okurky,
jak spotřebovat salátové okurky,
salat okurka smetana kopr recept,
salat z okurky a koprem,
salát okurka kopr,
kopr salát,
okurky s koprem recept,
okurkovy salát se zakysanou smetanou a koprem,
recepty s koprem,
salát okurek kopr,
bramborový salát s koprem, čertvou okurkou,
kopr recepty,
okurkovej salát s koprem a zakysanou smetanou
Suroviny:
okurka čerstvá,
cibule,
smetana zakysaná,
ocet jablečný,
cukr,
kopr čerstvý,
sůl,
pepř
Komentáře (4)