Suroviny
Porce: 2,5 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 160 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 33,93 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 572 mg |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 25,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebová polévka s kroupama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YM1Y
Moje poznámka
Chlebová polévka s kroupama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YM1Y
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 14 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 1 hodinou
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 1 hodinou
Šunkofleky
hortenzie před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 3 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 3 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 4 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 5 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 7 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 9 hodinami
Tématické fráze:
z čeho jsou kroupy,
chlebová polévka,
polévka s kroupama,
polívka s kroupama,
co s kroupama,
pes a chleba,
co se zbytkem krup,
může pes kroupy,
polévka z chlebových zbytků (žebračka),
kolik krup do polevky,
recepty z krup,
co je kroupy,
recept ze zbytku chléba,
může pes chleba,
polévka z kapustiček,
co se zbytky chleba,
co to jsou kroupy,
vařím kroupy,
z čeho jsou kroupy do polévky,
z ceho jsou kroupy do polevky?
Suroviny:
chléb,
cibule,
česnek,
máslo,
pepř,
kopr,
kmín celý,
smetana,
vejce,
masox,
sůl
Komentáře (7)