Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 325 kJ / 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,49 g |
Tuky | 46,69 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 5,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba s omáčkou Gribiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMzY
Moje poznámka
Ryba s omáčkou Gribiche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMzY
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 8 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 9 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 4 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 5 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 5 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 6 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 6 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 8 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 9 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 10 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 11 hodinami
Tématické fráze:
omacka gribish,
ryba s omáčkou,
ryby recepty,
gribish,
recepty ryby,
recepty na ryby,
varena ryba s omackou,
omacka z pažitky na ryby,
recept na omáčku k zapečení ryby,
ryba recept,
recepty ryba,
gribish salat,
jak udelat omacku na ryby,
omáčka citron pažitka ryba recept,
studena omáčka gribiche,
jak se servíruje ryba,
recept na rybu s omáčkou,
recepr ryba s omáčkou,
gribiche majoneza,
recept om ali
Suroviny:
filet z ryb,
sůl,
pepř citronový,
olej olivový,
citron,
vejce,
hořčice dijonská,
olej olivový,
kapary,
ocet vinný červený,
šťáva citronová,
sůl,
pepř,
nať petrželová,
pažitka
Komentáře (5)