Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,01 g |
Tuky | 6,92 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně špikovaná uzeným a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYK2
Moje poznámka
Vepřová pečeně špikovaná uzeným a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYK2
Nejnovější recepty
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 1 hodinou
Hrnkový beránek
Přidáno před 4 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 8 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 22 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 22 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 1 hodinou
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 2 hodinami
Cookies s kousky čokolády
ulrivhv před 3 hodinami
Afrika řezy
evik_svistik před 3 hodinami
Cikánský řízek
DanyDong před 3 hodinami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 3 hodinami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
mmartinjjakubec před 3 hodinami
Cibulová marmeláda
Ekurecepty před 4 hodinami
Frankfurtská polévka
poirotka před 4 hodinami
Kuřecí paličky marinované v podmáslí smažené v troubě
poirotka před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřová pečeně,
vepřová pečeně s česnekem,
cesnek zezelenal,
uzená pečeně s kostí recept,
špikovaná krkovice,
veprove spice,
vepřová špice,
vepřová pečeně za studena,
špikovaná krkovička,
uzená pečeně s kostí,
vepřová pečeně na česneku,
vepřová pečeně po studenu,
studena veprova pecene,
vepřová pečeně recepty,
špikované vepřové maso,
vepřová pečeně v troubě,
špikovaná pečeně,
vepřové s uzeným,
uzené špice,
recept z vepřové pečeně
Suroviny:
pečeně vepřová,
maso uzené,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
olej,
voda
Komentáře (4)