Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 945 kJ / 1 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,22 g |
| Tuky | 128,30 g |
| Vláknina | 20,78 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 27,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89P3
Moje poznámka
Králík na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89P3
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 2 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 5 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 8 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 9 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 9 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 10 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 11 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 11 hodinami
Tématické fráze:
hlíva ústřičná recepty,
kralik s hlivou ustricnou,
králík recepty,
hlíva ústřičná do mrazáku,
kralik s hlivou,
kralík na hlívu ústřičnou,
kraliknahlive,
hlíva ústřičnå mrazåk,
hlíva do mrazáku,
králík na hlíávě,
hlívy ústřičné do mrazáku,
jak hlivu ustricnou na mrazak,
recept na králíka,
kralik na smetane s hlívou ústřičnou,
králík top recepty,
kralík na hlívách,
recept z hlivy ustrcne,
hlíva ústřičná zakysaná smetana,
recepty z králíka,
co uvařit z hlívy ústřičné
Suroviny:
stehno králičí,
hlíva ústřičná,
slanina anglická vcelku,
cibule červená,
smetana zakysaná,
máslo,
koření na králičí maso,
vývar,
víno bílé,
petrželka zelená,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Já jsem se učila vařit na králičím mase (u rodičů bývalého manžela jsme toho měli plný mrazák a na nic jiného jsme neměli) a byla to docela dobrá škola...králičí je tvárné, variabilní a tak dobré, jak mu to kuchař dopřeje a umožní...
Recept vypadá moc dobře