Suroviny
Porce: 24 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 42 261 kJ / 10 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 367,76 g |
Tuky | 250,92 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 8,29 g |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 6,72 g |
Sacharidy | 1 579,40 g |
Moje poznámka
Dort hrad
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kw7X
Moje poznámka
Dort hrad
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kw7X
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči podle starých kuchařek
Moanka před 3 minutami
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 2 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 6 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 8 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 11 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 11 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 11 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 13 hodinami
Tématické fráze:
dort hrad,
dort jako hrad,
dort hrad postup,
dort s hrad,
dorty hrad,
postup na dort hrad,
dorty hrady,
hrad dort,
dort s hradem,
dort hrad recept,
recept na dort hrad,
jak upéct dort hrad,
želatinové bombony recept,
modelovací hmota z žele bonbonu,
modelovací hmota ze želé bonbonů,
jak udělat dort hrad,
postup dort hrad,
hrad jako dort,
čokoládové hrady,
recept na dort
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
krém tvarohovo-želatinový,
marmeláda meruňková,
hmota modelovací,
jahody,
borůvky,
maliny,
želé bonbony,
zdobení cukrářské (pecičky),
potravinářské barvivo gelové wilton,
kornoutek na zmrzlinu
Komentáře (14)