Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduché tofu napr. na snídani

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 371 kJ /
328 kcal
Bílkoviny29,33 g
Tuky17,14 g
Vláknina8,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tofu vyberieme z obalu, osušíme papierovou utierkou, vidličkou rozdrvíme. Krok 2: Cibuľu dusíme na troche oleja, pridáme tofu, smažíme, pridáme sójovku - nešetríme, korenie a pretlačený cesnak. Obyčajne nie je potrebné pridávať soľ.

Zveřejněno 9. 3. 2011

Poznámka autora magdalenka

Servírujeme napr. s chlebom a zeleninou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OEqG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OEqG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Pacesko: nikde som nehovorila , že tofu je náhrada mäsa ani o výrobe tofu. A k nadpisu... nechce sa mi hrať so slovami.

Nejako som nepochopil nadpis. Rýchle tofu. Je to rýchla pomazanka z tofu, nie tofu samotné. Výroba tofu nie je ani zďaleka rýchla. Trvá niekoľko dní...

magdalenka: Ale tofu NIE JE náhrada mäsa. Choďte do Kórei, Číny, Japonska,... všade je tofu iba jedna z ingrediencií, väčšina jedál s tofu je s mäsom.

JancaKsiazkova::-K

Tak dnes jsem dělala na večeři a chválím,jen jsem sýr nastrouhala je to bomba super :-p I synovi chutnalo,zasloužený bodík :yes:

Hezké:-p:yes:

Tak tuto úpravu vyzkouším - tofu mám velmi ráda ;-):yes:

Ja tofu používam hlavne miesto syra do šalátov. Alebo s ním robím "čínsku" polievku, miesto mäsa ho tam dávam.

Tofu je vynikající a nesmírně prospěšná potravina. Určitě doporučuji zařadit do jídelníčku.

--ReNi--, já jím maso, slané, sladké a podle toho vypadám:-D a pak, až to není k "unesení" to řeším. ;-)Pravda je, že jsou období, kdy kolem zeleniny nemůžu ani projít a musím to rozdýchávat:-D. Asi bych umřela, kdybych musela žít jen na zdravých surovinách.;-) Tohle jednoduché tofu mne však Magdi zaujalo:-p:yes:

Tofu jsem ještě nikdy nejedla,ani nezkoušela:-8a tohle vypadá lákavě;-):-p+4:yes:

ja zjem všetko, čo nezje mňa...slané, sladké, kyslé, z mäsa či bez mäsa...a chutí mi skoro všetko. som dobrý stravník.:-D

já zase neodolám sladkému:-(;-( ale nejím maso...

Ďakujem za komenty. Je to tak, že mám rada napr. rezne alebo klobásu a preto sa snažím zaraďovať do jedálnička aj zdravé veci...

Magdalenka díky za recept :yes: Takýchto receptov nie je nikdy dosť;-) :-D:-D:-D + 2

Načíst další komentáře (1)

Tématické fráze:
zdravé recepty z tofu, tofu po čínsku, zdravé a jednoduché recepty, tofu recepty, tofu po čínsku recept, zdravé recepty s tofu, zdravá jídla jednoduché recepty, jak vypadá tofu, jednoduché a zdravé recepty, snídaně s novou dnes recepty, tofu recept, recepty z tofu, zdravy recept tofu, tofu a zdraví, recept na pernicky snidane s novou, jednoduché zdravé recepty, recept tofu po cinsku, úprava tofu, zdrave jednoduche recepty, zdravé recepty na tofu

Suroviny:
tofu natural, omáčka sojová, cibule, česnek, olej, pepř

Přidat fotografie receptu