Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 112 kJ / 27 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 0,07 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,25 g |
Postup přípravy
Podáváme se zelinovou oblohou
Zveřejněno 21. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí špalíčky v listovém těstě "Mumie"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AmEz
Moje poznámka
Kuřecí špalíčky v listovém těstě "Mumie"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AmEz
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 7 minutami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 56 minutami
Club sušenky
Kerstein před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 1 hodinou
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 3 hodinami
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 3 hodinami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 3 hodinami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 4 hodinami
Biskupský beránek
Birdmann před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa v listovém těstě,
kureci recepty,
kuřecí v listovém těstě,
mumie z listového těsta,
kuřecí stehna v listovém těstě,
kuřecí maso v listovém těstě,
recept kuřecí špalíčky,
stehna v listovém těstě,
kureci spalicky v,
kurecispalicky,
kure v listovem teste,
krútí v listovém těstě,
recept maso v lístovém těstě,
spalicek receptu,
kuřecí stehna v listovvém těstě,
recept na mumie,
kuřecí špalíky v listovém těstě,
listové těsto slané recepty,
kuřecí mešce v listovém těstě,
kuzeci spaliky v listovém těstě
Suroviny:
těsto listové,
paličky kuřecí,
sýr,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (16)