Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 773 kJ / 5 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,00 g |
Tuky | 224,00 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 761,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírový věnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3y
Moje poznámka
Kefírový věnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3y
Nejnovější recepty
Velikonoční lívance
Přidáno před 7 minutami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 35 minutami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 15 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 16 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 6 minutami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 6 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 10 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 11 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 11 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 12 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 13 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 15 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 16 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 17 hodinami
Tématické fráze:
kefírová buchta s ovocem,
kefírový koláč s citronovou polevou,
kefírový moučník,
buchta s višněmi,
vláčná kefírová buchta,
recepty z kefíru,
kefírová buchta s višněmi,
moučník věnec,
buchta ze zakysaného podmáslí,
kefirovka dvoubarevna,
buchta věnec,
buchta z podmáslí s citronovou polevou,
zdravá buchta z kefíru,
kolac kefirovy s citronovou polevou,
kefírovka s citronovou polevou,
kefirovy rez s citronovou polevou,
kefírový,
věnec moučník,
rychle kefirove buchty,
kefírový perník mramorovaný
Suroviny:
cukr,
mouka polohrubá,
olej,
kefír,
kakao,
prášek do pečiva
Komentáře (4)