Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme vymačkaný česnek oloupaný a tatarku.
Krok 2: Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky ochutíme kořením.
Krok 3: Do misky, kde máme česnek vymačkaný a tatarku, dáme kousky kuřecích prsíček a zamícháme, po zamíchání dáme do ledničky na hodinku.
Krok 4: Po hodince to vyndáme z ledničky, připravíme si hladkou mouku, ve které to obalíme a dáme na pánev.
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsíčka v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYKy
Moje poznámka
Kuřecí prsíčka v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYKy
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 3 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 18 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 20 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 5 minutami
Hrníčková bábovka
káťa před 26 minutami
Mazanec
VeraStranska před 44 minutami
Segedínský guláš
Dasa89 před 50 minutami
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 50 minutami
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 1 hodinou
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 1 hodinou
Velikonoční mazanec
manina před 2 hodinami
Americké kotlety
evikju před 2 hodinami
Chlebové bagety
1Jirina před 2 hodinami
Tématické fráze:
hellmans recepty,
kuřecí řízky v tatarce,
kuřecí prsíčka recepty,
řízky v tatarce,
kuřecí řízek v tatarce,
tatarka helmans recepty,
hellmans,
kuřeci maso v tatarce,
kuřecí kousky v tatarce,
řízky obalené v tatarce,
tatarka helmans,
helmans kuře,
hellmans.cz,
kuřecí řízky na tatarce,
kuře s tatarkou helmans,
recepty hellmans,
maso obalené v tatarce,
kureci prsicka,
kuřeci maso na tatarce,
tatarka helmans recept
Suroviny:
tatarská omáčka,
prsa kuřecí,
koření,
česnek,
mouka hladká,
olej
Komentáře (19)