Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 288 kJ / 2 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,15 g |
Tuky | 93,96 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 4,11 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 383,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný krokodýl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pzB
Moje poznámka
Plněný krokodýl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pzB
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 21 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 3 minutami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 1 hodinou
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 1 hodinou
Německý dort s mákem a tvarohem
horakkarlos před 1 hodinou
Segedínský guláš
veronika_straka před 1 hodinou
Nejjednodušší halušky/nočky
Evicka348 před 3 hodinami
Medové perníčky
Kremrole před 4 hodinami
Moravské zelí
JuliePetule před 6 hodinami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 6 hodinami
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 7 hodinami
Tématické fráze:
krokodýl z listového těsta,
pečený krokodýl,
krokodýl z kynutého těsta,
kynutý krokodýl,
krokodyl z těsta,
listové těsto krokodýl,
krokodýl pečený,
listový krokodýl,
krokodýl,
krokodýl z listového těsta postup,
krokodýl z lístkového těsta,
štrůdl ve tvaru krokodýla,
kynutý krokodýl recept,
pečení krokodýl,
krokodýl listové těsto,
mail prd.chelm.pl loc:cz,
krokodýl z lístkového těsta,
štrůdl krokodýl,
krokodýl s listového těsta,
listovi krokodyli
Suroviny:
mouka hladká,
majonéza,
mléko,
sůl,
cukr,
droždí,
sýr eidam,
klobása,
pórek,
houby
Komentáře (14)