Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 697 kJ / 1 123 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,92 g |
| Tuky | 81,89 g |
| Vláknina | 4,93 g |
| Cholesterol | 478 mg |
| Sodík | 982 mg |
| Sůl | 2,26 g |
| Sacharidy | 28,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté placičky s pórkovo-smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVAq
Moje poznámka
Mleté placičky s pórkovo-smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVAq
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 12 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 7 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 7 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 7 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 8 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 10 hodinami
Tématické fráze:
placičky z mletého masa s omáčkou,
mleté placičky,
placičky z mletého masa s omáčka,
placičky s kari omáčkou,
placičky z mletého masa,
omáčky na placicky,
maso s kari smetanovou omáčkou,
mleté maso s kari omáčkou,
pařížské brambůrky,
porkovo smetanova,,
mlete kulicky se smetanovou omáčkou,
smetanova omacka s mletym masem,
cuketovo porková omáčka,
těstoviny s pórkovo-kari omáčkou a kuřecím masem,
porkovo smetanová omáčka na těstoviny,
gnocchi se smetanovo porkovou omackou,
porkové kari,
porkovo smetanová omáčka s masem,
vepřové s porkovosmetanovou omáčkou,
pěkné se smetanovou omáčkou
Suroviny:
maso mleté,
houska,
vejce,
koření grilovací,
mléko,
sůl,
olej,
smetana na vaření,
česnek,
pórek,
koření kari,
jíška
Komentáře (23)
K tomu oleji - záleží na nádobí, používám tzv.Královnu ze sady speciálního silnostěnného nádobí, do které se tuk opravdu nepoužívá. Ostatní úpravy - já jsem dávala česnek hned a restovala poměrně krátce, jen aby se maso zatáhlo a pak dusila na mírném plameni jen s trochou vody, takže nebylo ponořené, spíš tak 0,5cm...opeklo se to dohněda teprve v tomto stavu..., pak jsem dolila vodu tak do 1/2 placek až ke konci a přidala smetanu, proto ta jíška...ale to je na každém, aby si recept přizpůsobil obě so ruky a pusy
Eli,co to máš za přílohu..jsou to gnocchi
Po chuťové stránce jsem musela trochu přitlačit, ale dušené mleté jsem dělala asi prvně a nezklamalo mě, přestože pečené je lepší.
Ale k té ozdobě jídla...Ivanko, není to buxus (zimostráz)?? Já jen, že je jedovatý...
Isi - no, je teprv 8 večer