Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švédský rybí salát

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 516 kJ /
1 079 kcal
Bílkoviny42,18 g
Tuky91,58 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 1,04 g
Sůl2,39 g
Sacharidy19,78 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ryby nakrájíme na proužky, uvařená vajíčka a kyselé okurky na kolečka, cibuli na půlkolečka, kopr nadrobno. Krok 2: Majonézu prošleháme s jogurtem, osolíme, opepříme a všechny suroviny smícháme dohromady. Podáváme s pečivem, nejlépe s plátky knackebrotu.

Zveřejněno 16. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švédský rybí salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5lZB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švédský rybí salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5lZB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (30)

Velice dobrej a chuťově zajímavej salát. Jen sem teda měl asi malý ryby a velký cibule, protože je to vic cibulovo-vajíčkovo-okurkovej salát než rybí. Ale jinak opravdu noc dobrý, někdy udělám znova.

:yes:c:yes::yes:<3super salatek

Zdravím, sleďový salát super , dělám ho úplně stejně , a dnes ho budu dělat taky už se na něho moc těším :yes::yes::yes:

Přidal jsem si do oblíbených a brzy udělám. Je tam vše, co mám rád. Už se mi zbíhají sliny. :yes:

Hrašuľka.Hrašuľka 1. 2. 2014 15:17
Jéééj, šalátik s rybičkami:-p:-!
Akurát sa chystám vyrobiť si domácu "TRESKU".:-p:-p:-p
A to by som mohla mať šalátiky STEREO:-D:-D:-D
Mylujem, keď mám tak dva-tri druhy, a môžem naraz po tročke z každého.:-*:-* Len som ešte neskúšala do nich dávať kôpor. Áno, ja viem, že ryby a kôpor.... Len na to nemám odvahu, hoci kôpor zbožňujem.:-p:-p:-p
Tak to teda vyskúšam aj s tým kôprom, určite potom poviem, že som to mala skúsiť už dávno :yes::yes:

no tohle vypadavá moc lákavě :yes::yes::-K

janatka: Ivetko, udělala jsi mi radost, nakonec jako všichni, kteří vyzkoušejí recept, co jsem vložila, třeba i starší... No a radost je dvojnásobná, když chutnalo...;-)

Elizo::-p vynikající a nestačila jsem více ukořistit pro focení,hned se snědl s domácí bagetkou,skvělý!!!!!!:yes:

No tedy Eli:-O, soudím, že tohle musí být úžasná bašta:-!

:-Krybí salát můžu ukládám a posílám bodík:-*:yes::yes:

Ryby můžeme na všechny způsoby:-O a tento recept určitě vyzkouším:yes::-K

Elizo:-prybky máme rádi:-pdělávám podobné:-p:yes:

Rybí saláty u nás oblíbené,Tvůj vypadá:-p:-p:yes:+16

Když já tak strašně miluji ryby:-p:yes:

:-p Eli asi jsme dnes měly stejné chutě - mě se chladí rybí salát v lednici;-), chystám se ho taky vložit, je jiný, než ten Tvůj:-)
Máš moc pěkný recept a fotky jako vždy:yes::yes::-K

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
rybí salát ze sledu, salát ze sleďů, rybi salat, jak vyrobit rybí salát, rybí salát recepty, rybi salat recept, naložený sled, domácí rybí salát z kyselých ryb, rybí salát v jogurtu, salát ze sledě, domaci rybi salat, rybí salát ze sledě, recept na domácí rybí salát ze sleďů, sledovy salat, sled na kyselo, rybí salát z tresky, sledi na kyselo, recept na rybí salát, rybí saláty, recept na domácí rybí salát

Suroviny:
sleď, vejce, okurky sterilované, cibule, jogurt bílý, majonéza, kopr čerstvý, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu