Suroviny
Porce: 1 veľký plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 753 kJ / 3 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,71 g |
Tuky | 38,31 g |
Vláknina | 48,24 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 694,51 g |
Postup přípravy
Krok 1: Palmarín, práškový a vanilkový cukor, kôru z citróna a 5 vaječných žĺtkov dobre vyšľaháme, pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a mlieko.
Krok 2: Cesto rozotrieme na vymazaný a múkou vysypaný plech a husto posypeme ríbezľami. Pečieme pri 190-200°C, do poloupečenia.
Krok 3: Medzitým vyšľaháme bielky s cukrom, soľou a citrónovou šťavou do hustej peny.
Krok 4: Poloupečený koláč vyberieme, natrieme snehom a dopečieme pri zníženej teplote cca 180°C do zlatista.
Zveřejněno 17. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy s černým rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZwk
Moje poznámka
Řezy s černým rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZwk
Nejnovější recepty
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 4 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 5 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 5 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 6 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 2 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 4 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 4 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 4 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 4 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 6 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 6 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 7 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 8 hodinami
Tématické fráze:
řez černého rybízu,
co je palmarín,
moučník s černým rybízem,
recepty s cernym rybizem,
černý rybíz řez,
co s černým rybízem,
s černým rybízem,
řezy z černého rybízu,
moučníky s rybízem,
pečení s černým rybízem,
co s rybizem,
moučníky s černým rybízem,
moučník z černého rybízu,
palmarín,
koláč s černým rybízem,
co je to palmarín,
moučník s rybízem,
recepty s rybízem,
černý rybízový recepty řezy,
táč s černým rybízem
Suroviny:
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
žloutek,
citron,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
mléko,
rybíz černý,
bílek,
cukr krupice,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (15)