Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 550 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,73 g |
Tuky | 19,42 g |
Vláknina | 8,65 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 14,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do tukem vymazaného pekáče uložíme plátky ryby, na másle osmahneme cibuli a prolisovaný česnek, vmícháme bylinky, sůl a pepř.
Krok 2: Směs přidáme k rybě a 10-20 minut opékáme. Nakonec posypeme kukuřičnými lupínky.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ0
Moje poznámka
Filé s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ0
Nejnovější recepty
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno před 21 hodinami
Zapečená brokolice
Přidáno 12. 3. 2025 16:02
Halušky s peperonatou
Přidáno 12. 3. 2025 14:02
Krkonošské sváteční škubánky
Přidáno 12. 3. 2025 13:55
Zapečený bramborový knedlík s brokolicí
Přidáno 12. 3. 2025 13:50
Báč s vinnou klobásou
Přidáno 12. 3. 2025 13:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 1 minutou
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 3 minutami
Africké kuře
Tommyk před 21 minutami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 1 hodinou
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 2 hodinami
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 2 hodinami
Žampionová omáčka
Ashelin před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
PetrHajny před 4 hodinami
Banánové muffiny
Markeeta před 4 hodinami
Kulajda s cibulí
Monika146 před 5 hodinami
Tématické fráze:
filé na bylinkách,
bylinky na ryby,
filé na másle,
bylinky k rybě,
bylinky na rybu,
ryba s bylinkami,
rybí filé na bylinkách,
ryba na bylinkach,
bylinky-recepty,
bylinky k rybám,
jak dlouho delat filé,
bilinky na ryby,
bylinky ryby,
losos na bílínkách,
ryba bylinky,
jak dlouho zapekat file,
filé na másle recept,
rybi file s bylinkami,
ryby s bylinkami,
ryby a bylinky
Suroviny:
filet z aljašské tresky,
máslo,
cibule,
česnek,
estragon,
tymián,
sůl,
pepř,
lupínky kukuřičné,
tuk
Komentáře (3)