Vepřenky
V jednoduchosti je krása. Možná i proto jsou vepřenky z mletého masa dnes už známou klasikou české kuchyně. Pikantně ochucené, dozlatova osmažené placičky z mletého masa budou vynikající s hořčicí a čerstvou cibulí. Jako příloha je k nim nejlepší bramborová kaše.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 929 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,00 g |
Tuky | 27,95 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 60,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QN97
Moje poznámka
Vepřenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QN97
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 10 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Majonéza bez vajec
manina před 19 hodinami
Hřejivá batátovo-mrkvová polévka se zázvorem a pomerančem
Wikki před 20 hodinami
Tématické fráze:
vepřenky z mletého masa,
vepřenky s cibulí,
vepřenky s cibulí a hořčicí,
vepřenky jak udělat,
čevabčiči maminčiny recepty,
mleté vepřenky,
veprove veprenky,
recepty z mletého masa veprenky,
jak udělat vepřenky,
vepřenky s cibulí recept,
vepřenky-recept,
pikantní vepřenky,
maso na vepřenky,
vaření vepřenky,
recept na vepřové vepřenky,
recepty-veprenky,
mleté maso vepřenky,
vepřenky s hořčicí,
vpřenky,
nejlepší vepřenky
Suroviny:
maso vepřové mleté,
rohlík,
mléko,
pepř mletý,
sůl,
paprika čerstvá červená,
paprika sušená pálivá,
cibule,
hořčice plnotučná,
olej
Komentáře (16)