Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 790 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,16 g |
Tuky | 3,59 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 28,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátky na hořčici, mrkvi a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRM1
Moje poznámka
Plátky na hořčici, mrkvi a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRM1
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 1 hodinou
Barevná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 3 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosový beránek
Mikinka30 před 5 minutami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 6 minutami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 39 minutami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 1 hodinou
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 3 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 4 hodinami
Tématické fráze:
plátky na hořčici,
tymián recept,
tymian recepty,
kuřecí maso na hořčici s mrkví,
vepřové plátky na mrkvi se smtanou,
veprove platky na kremske hortici,
vepřové v mrkvi,
vepřové plátky na hořčici,
plátek na na hořčici,
plátky v hořčici,
vepřové maso v mrkvi s horcici a tymianem,
veprove platky na mrkvi a šlehačkou,
veprovy platek na hořčici,
masové plátky v kremžské hořčici na cibuli,
maso s mrkví a hořčicí,
vepřové plátky na hořčici se šlehačkou,
vepřový plátek na kremžské hořčici,
vepřové plátky na mrkvi a cibuli,
maso na hořčici a mrkvi,
mrkev na tymiánu
Suroviny:
kýta vepřová,
mrkev,
cibule,
sůl,
hořčice kremžská,
tymián,
masox,
smetana zakysaná
Komentáře (9)