Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře se sladkou chilli omáčkou

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pejsek pejsek

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kuře opláchneme, osušíme, rozporcujeme. Každý díl masa osolíme a potřeme všude sladkou chilli omáčkou na kuře. Dobře se to dělá mašlovačkou nebo štětcem. Krok 2: Vložíme do pekáčku či zapékací misky, kam jsme na dno položili dva až tři tenké plátky másla. Přiklopíme pokličkou a pečeme v troubě. Krok 3: Ke konci pečení vyjmeme a ještě jednou po povrchu kuřecí porce potřeme. Necháme v troubě ještě chvíli odkryté, aby se vytvořila křupavá kůrčička. Krok 4: Podáváme třeba s rýží nebo se šťouchanými brambory. Vhodným doplňkem je hlávkový nebo okurkový salát. Poznámka: Je to jednoduché, ani začínající kuchařka to nemůže pokazit.

Zveřejněno 28. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7nPw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7nPw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:-p

Elizo, krásná fotka... A recept bude také dobrý.:yes::-)

Chilli omáčku mám ráda, takže jsem zkusila a chutnalo...:-p:yes:

Tématické fráze:
kuře s chilli omáčkou, sladka čili omáčka, sládka čili omacka recept, kure na chilli, sladké kuře, omáčka chilli na kuře, kureci se sladkou chilli omackou, kuřecí maso se sladkou chilli omáčkou, kuře s chili omáčkou, recepty s chilli omáčkou, recepty se sladkou čili omáčkou, chili omáčka, kuře s čili omáčkou, omacka na kure, kureci maso se sladkou chili omackou, kure s chilli, kure v chili omacce, maso s chilli omáčkou, kuře v chilli omáčce, čili omáčka

Suroviny:
kuře, omáčka chilli sladká, máslo, sůl

Přidat fotografie receptu