Suroviny
Porce: za plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 666 kJ / 3 744 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,18 g |
| Tuky | 237,40 g |
| Vláknina | 11,85 g |
| Cholesterol | 379 mg |
| Sodík | 590 mg |
| Sůl | 1,41 g |
| Sacharidy | 335,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozvaľkáme lístkové cesto a dáme piecť na opaku plechu do rúry na 180°C do hneda (nezabudnite popichať).
Krok 2: Potom rozpustíme čokoládu a Ceru a ponamáčame do nej BB keksy. Rozpustíme aj bielu čokoládu a do stredu BB keksu z nej kvapneme a špilkou rozťaháme do strán, ako hviezdičku. Urobíme ich dostatok, aby nám vystačili na celý zákusok.
Krok 3: Potom uvaríme krém z mlieka, pudingového prášku, 2 pl múky, ešte do teplého zašľaháme maslo vymiešané s práškovým cukrom a rozotrieme na upečené lístkové cesto.
Krok 4: Potom vyšľaháme šľahačku a tiež ju rozotrieme na krém a pekne zrovnáme. Pokladieme poliate BB keksy a návšteva môže prísť.
Zveřejněno 6. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý francouzský krémeš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GY1r
Moje poznámka
Rychlý francouzský krémeš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GY1r
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 21 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 21 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 11 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 13 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 13 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 14 hodinami
Tématické fráze:
kremeše s pudinkovým krémem,
slovenské krémeše,
pravé slovenské kremeše,
pudinkový krémeš,
kremes,
francouzky krémeš,
kremeš recept,
krémeš originál recept,
francouzský puding,
babičiny kremeše,
pravý slovenský krémeš,
francousky kremes,
slovenský kremeš,
francouzské řezy,
kremese,
francuzky kremes,
krémeš slovenský,
recept na kremeše,
slovenské kremeše recept,
creme patisserie
Suroviny:
těsto listové,
prášek zlatý klas,
mouka hladká,
mléko,
cukr moučkový,
máslo,
creme patisserie,
čokoláda na vaření,
cera,
čokoláda bílá,
sušenky bebe
Komentáře (36)