Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 kJ / 2 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,21 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus jsem se inspirovala dle Isahu:http://www.toprecepty.cz/recept/18933-kakaovy-olejovy-korpus-na-dort/
Krok 2: Na krém jsem si nejprve ušlehala pařížskou šlehačku, pak přidala zbytek surovin.
Krok 3: Zdobení: dle receptu http://www.toprecepty.cz/recept/3649-marcipan-mlecna-hmota/
Zveřejněno 8. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRNX
Moje poznámka
Jarní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRNX
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 4 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 15 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský beránek - opravdový biskupák
jitule248 před 3 minutami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 37 minutami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 2 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 2 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty.cz,
dort sud,
vykrajovátka na marcipán,
jarni zdobeni,
jarní krémový dort,
jarní dortík,
jarní marcipánový dort,
jarnídort,
květinky ze sušeného mléka,
marcipánové květinky,
kakaove kvetinky,
kakaové květinky plněné,
krem na dort pribinacek recept,
jarní marcipánové dorty,
marcipánový dort jarní,
jarni zdobeni z marcipanu,
jarní dort s marcipánu,
jarní vykrajovátka
Suroviny:
korpus,
potravinářské barvivo červené,
šlehačka pařížská,
pudink,
máslo,
kakaový pribináček,
marcipán,
potravinářské barvivo,
Komentáře (5)