Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 651 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,43 g |
Tuky | 30,56 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 349 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 3,96 g |
Sacharidy | 91,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pR36
Moje poznámka
Kapr po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pR36
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Kuře na paprice podle Kuby z MasterChefa: Přidání čerstvé kapie dodá lepší chuť, tučná smetana zase jemnost, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 10 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Majonéza bez vajec
manina před 19 hodinami
Hřejivá batátovo-mrkvová polévka se zázvorem a pomerančem
Wikki před 20 hodinami
Tématické fráze:
kapr po francouzsku,
kapr recepty,
recepty z kapra,
brambory po francouzsku,
kapr recept,
recept na kapra,
top recepty kapr,
recepty na kapra,
kapr s vajíčkem,
kapr po francousku,
recepty kapr,
kapr po francouzku,
kapr po .francouzsku,
kapr - recepty,
recept kapr,
kapr top recepty,
zapečený kapr po francouzsku,
vepřové po francouzsku,
kapr francouzsku,
kapr a zapékací mísa
Suroviny:
brambory,
sádlo,
vejce,
sýr tvrdý,
kmín drcený,
kapr,
citron,
petrželka,
máslo
Komentáře (8)