Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 177 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,21 g |
Tuky | 57,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety s pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZrl
Moje poznámka
Kotlety s pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZrl
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 11 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 13 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 4 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 5 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 5 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 5 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 6 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 7 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 9 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 10 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 10 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty s pestem,
vepřová kotleta s pestem,
vepřové kotlety s pestem,
recept na kotletu,
kotleta s bazalkovym pestem,
kotlety s bazalkovým pestem,
veprove s pestem,
vepřová kotleta bazalka,
jehněčí s pestem,
jehněčí kotlety recepty,
kotlety bazalka,
zapečené kotlety s pestem,
recept kotleta,
recepty z kotlety,
kotlety a bazalkové pestp,
recepty s bazalkovym pestem a veprovym masem,
kotleta v česnekem pestu,
vepřová kotelta s pestem,
recept na přírodní kotlety zapečené s mozzarelou,
pouziti veprove kotlety v kuchyni
Suroviny:
kotleta vepřová,
pesto genovese,
máslo,
kůra citronová,
sůl,
olej,
bazalka čerstvá
Komentáře (14)