Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 668 kJ / 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,17 g |
Tuky | 0,63 g |
Vláknina | 16,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjyJ
Moje poznámka
Hovězí nudličky na tymiánu s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjyJ
Nejnovější recepty
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 10 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno 11. 4. 2025 17:28
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno 11. 4. 2025 17:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé langoše
Martas_ před 52 minutami
Hospodský zelný salát
milede před 1 hodinou
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 3 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 5 hodinami
Cookies s kousky čokolády
ulrivhv před 5 hodinami
Afrika řezy
evik_svistik před 6 hodinami
Cikánský řízek
DanyDong před 6 hodinami
Pečené třepané brambory
DanyDong před 6 hodinami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
mmartinjjakubec před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš s hlívou,
hovezi maso s hlivou,
recepty s hlívou,
hovezi nudlicky,
maso na tymiánu,
jak očistit hlívu,
recepty hlíva ústřičná,
hovezi nudlicky recept,
hovezi maso na tymianu,
recept s hlívou,
pokrmy z hlívy ústřičné,
hlíva ústřičná s masem,
hlíva ústřičná recepty,
polentová kaše,
maso s hlívou,
hovězí roštěná s hlívou ustŕičnou,
jak upravit hlivu,
vaření s hlívou,
hovezí maso na nudličky,
hlíva ústřičná recepty s masem
Suroviny:
kýta hovězí,
hlíva ústřičná,
tymián,
protlak rajčatový,
česnek,
olej,
sůl,
pepř čtyř barev,
masox,
česnek,
tymián
Komentáře (17)