Postup přípravy
Krok 1: Mléko si ohřejeme aby bylo úplně horké, potom ho šlehačem vyšleháme až se začne tvořit pěna. Do půlky každé sklenice nalijeme horké mléko, lžičkou "naházíme" do sklenice ještě trochu pěny a trochu pěny si necháme.
Krok 2: Kávu lijeme do sklenice opatrně po stěně sklenky jen tak tenkým proudem, aby se káva s mlékem nesmíchaly. Na konec ještě naházíme zbylou pěnu a na vrch posypeme trochu skořicí. Cukr už si dá každý dle chuti, ale jakmile se tam nasype či hodí vše se smíchá.
Zveřejněno 8. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Káva latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQ2
Moje poznámka
Káva latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQ2
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 15 hodinami
Tématické fráze:
kafe laté,
jak se dělá latte,
kafe late recept,
příprava laté,
laté,
skleničky na kávu,
late machiato,
domácí latte,
recept na domácí latte,
cafe late příprava,
late kafe,
příprava kafe late,
laté recept,
příprava cafe late,
jak udělat kafé laté,
jak udělat late,
recepty na kávu,
jak se dělá late,
skleničky na kafe,
sklenice na laté
Suroviny:
mléko,
káva rozpustná,
skořice
Komentáře (24)
Děkuji