Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 894 kJ / 2 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,00 g |
Tuky | 43,50 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 366,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto je vynikající, vláčné, krásně se válí. Vyválíme, dáme na vymazaný plech a ozdobíme dle svých chutí.
Zveřejněno 5. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těsto na pizzu II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoA6
Moje poznámka
Těsto na pizzu II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoA6
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 13 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 15 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 15 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Markeeta před 1 hodinou
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 8 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 9 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 10 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 11 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 11 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 12 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 13 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 13 hodinami
Tématické fráze:
nejlepsi testo na pizzu,
jak dlouho péct pizzu,
těsto na pizzu,
jak péct pizzu,
na kolik stupňů péct pizzu,
testo na pizu,
těsto na pizzu recept,
výborné těsto na pizzu,
na kolik pect pizzu,
vláčné těsto na pizzu,
pizza recept,
testo ma pizzu,
recept na pizza těsto,
pizza v remosce,
pizza margareta,
měkké těsto na pizzu,
recept na těsto na pizzu,
těsto na pizz,
na kolik stupňů se peče pizza,
pizza vysoké těsto
Suroviny:
voda,
olej olivový,
mouka hladká,
droždí sušené,
Komentáře (15)