Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 065 kJ / 1 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,36 g |
Tuky | 150,56 g |
Vláknina | 7,67 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 5,68 g |
Sůl | 14,12 g |
Sacharidy | 37,13 g |
Postup přípravy
Hodí se pečivo, rýže, já jsem měla nové brambory.
Zveřejněno 9. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá vepřová játra na slanině a sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA8P
Moje poznámka
Rychlá vepřová játra na slanině a sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA8P
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 8 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 9 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 4 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 5 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 5 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 6 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 6 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 8 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 9 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 10 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 11 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho restovat játra,
vepřová játra na slanině,
vepřová játra,
vepřová játra recepty,
restování jater,
játra na rychlo,
vepřová játra recept,
jak dlouho restovat vepřová játra,
vepřové játra na slanině,
recepty z vepřových jater,
restování vepřových jater,
hovězí játra jako minutka,
vepřová játra na cibulce a slanině,
játra ve slanině,
rychlé plátky z vepřových jater,
restovani jatra,
rychlá játrová omáčka,
vepřové játra obalena v mouce,
jatra obed,
jak dlouho restovat vepřové
Suroviny:
játra vepřová,
slanina uzená,
cibule,
sušená bazalka,
semínka sezamová,
omáčka sojová,
bujón zeleninový,
voda,
mouka hladká,
libeček
Komentáře (12)