Suroviny
Porce: 8 velkých řízků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 950 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 266,35 g |
Tuky | 55,36 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,49 g |
Sacharidy | 22,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krásně nadýchané, smažené, kuřecí řízky, dnes neklasicky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZWR
Moje poznámka
Krásně nadýchané, smažené, kuřecí řízky, dnes neklasicky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZWR
Nejnovější recepty
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 1 hodinou
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 10 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Sweety77 před 18 minutami
Velikonoční jidáše
AnnaGrabmylerova před 1 hodinou
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
MirkaTioka před 2 hodinami
Velikonoční Jidáše
Akuska před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
mruberova před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 4 hodinami
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 5 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 5 hodinami
Tématické fráze:
trojobal na řízky,
trojobal jinak,
trojobal,
jak ohřát řízky,
jak ohřát řízek,
křehký nadýchaný vepřový řízek,
jak ohřát smažený řízek,
jakou mouku na rizky,
jakou mouku na trojobal,
jak ohřát smažené řízky,
jakou mouku na řízek,
aby byly řízky křehké,
nadýchaný řízek,
jakou mouku na obalovani,
trojobal kfc,
jakou mouku na obalování řízků,
trojobal jako z kfc,
kuřecí smažené dle kfc,
obalování řízků trojobal,
jakou mouku na rizky ?
Suroviny:
maso kuřecí,
harissa,
hořčice,
omáčka worcesterová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
voda perlivá,
olej,
citron,
bylinky
Komentáře (30)