Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 411 kJ / 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,27 g |
Tuky | 32,04 g |
Vláknina | 2,85 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,18 g |
Sacharidy | 26,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety zapečené v jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5ZM
Moje poznámka
Kotlety zapečené v jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5ZM
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 2 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 4 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosový beránek
Mikinka30 před 36 minutami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 38 minutami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 1 hodinou
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 2 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 2 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 3 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 4 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapečené kotlety,
vepřové kotlety v jogurtu,
zapečené kotlety s jogurtem,
vepřová kotleta v jogurtu,
řízky z kotlety v jogurtu,
recept na zapečené kotlety s rajčaty,
kotlety s jogurtem,
zapecene maso v jogurtu,
kotlety zapecene,
vepřové v jogurtu,
veprove kotlety nalozene v jogurtu,
vepřové maso v jogurtu,
kotleta s jogurtem,
zapečená kotleta,
vepřové kotlety s jogurtem,
maso zapečené v jogurtu,
zapečené kotlety na česneku,
vepřová kotleta s jogurtem,
kotletynaložené v jogurtu,
zapečené kotlety s rajčaty
Suroviny:
kotleta vepřová,
jogurt selský,
česnek,
hořčice plnotučná,
sýr eidam,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (12)