Postup přípravy
Krok 1: Mléko si ohřejeme aby bylo úplně horké, potom ho šlehačem vyšleháme až se začne tvořit pěna. Do půlky každé sklenice nalijeme horké mléko, lžičkou "naházíme" do sklenice ještě trochu pěny a trochu pěny si necháme.
Krok 2: Kávu lijeme do sklenice opatrně po stěně sklenky jen tak tenkým proudem, aby se káva s mlékem nesmíchaly. Na konec ještě naházíme zbylou pěnu a na vrch posypeme trochu skořicí. Cukr už si dá každý dle chuti, ale jakmile se tam nasype či hodí vše se smíchá.
Zveřejněno 8. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Káva latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQ2
Moje poznámka
Káva latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQ2
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 1 hodinou
Medvědí tlapky
hoopoo před 1 hodinou
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 2 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
kafe laté,
jak se dělá latte,
kafe late recept,
příprava laté,
laté,
skleničky na kávu,
late machiato,
domácí latte,
recept na domácí latte,
cafe late příprava,
late kafe,
příprava kafe late,
laté recept,
příprava cafe late,
jak udělat kafé laté,
jak udělat late,
recepty na kávu,
jak se dělá late,
skleničky na kafe,
sklenice na laté
Suroviny:
mléko,
káva rozpustná,
skořice
Komentáře (24)
Děkuji