Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 375 kJ / 1 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 86,80 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 37,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky po normandsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8V7
Moje poznámka
Vepřové plátky po normandsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8V7
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 35 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 42 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 49 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
recept po normandsku,
vepřové plátky recept,
po normandsku,
vepřové plátky recepty,
vepřová kotleta po normandsku,
vepřové plátky po kanadsku,
houba máslovka,
kotlety po normandsku,
veprove kotlety po normandsku,
vepřové stehno recepty,
vepřová kotleta plátky recept,
plátky vepřové kýty top recepty,
vepřové plátky z kotlety,
recepty na vepřové platky,
vepsove na houbach,
vepřový plátky recepty,
vepřové po nordmandsku,
vepřové plátky po nordmandsku,
vepřové kotlety po normadsku
Suroviny:
plátek vepřový,
jablko zelené,
šunka sušená,
cibule,
víno bílé,
vývar,
smetana ke šlehání,
máslo,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
pepř,
sůl
Komentáře (21)