Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 501 kJ / 837 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,64 g |
| Tuky | 26,69 g |
| Vláknina | 4,04 g |
| Cholesterol | 519 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,27 g |
| Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá klobása v bramborovo-sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn8g
Moje poznámka
Bílá klobása v bramborovo-sýrovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn8g
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 5 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 2 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 4 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 5 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 6 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 6 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 7 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 8 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 8 hodinami
Tématické fráze:
bílá klobása,
bílá klobása recept,
bílá klobása recepty,
recept bílá klobása,
vinná klobása v těstíčku,
klobása v těstíčku,
recepty z bílé klobásy,
bílé klobásy,
bílá klobása v těstíčku,
vinná klobása recept,
vinná klobása z krůtího masa,
recept na bílou klobásu,
jak smažit klobásy,
bílé těstíčko,
klobása bílá,
recept na jídlo z bílé klobásy,
jak smažit vinnou klobásu,
recept na bile klobásy,
bílá klobasa těsto recepty,
bramborovosyrove testicko
Suroviny:
maso krůtí,
brambory,
sýr tvrdý,
vejce,
mléko,
česnek,
sůl,
pepř,
bylinky,
mouka hladká,
olej
Komentáře (18)
Jana Pá:Můžeš ji takto stočit a obalit v trojobalu. Je vynikající, ať už vinná, nebo tahle krůtí
maris: taky jsem ji objevila poprvé