Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 394 kJ / 2 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,82 g |
Tuky | 76,20 g |
Vláknina | 3,24 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 141,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZ9r
Moje poznámka
Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZ9r
Nejnovější recepty
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno před 15 hodinami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 17 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno 29. 4. 2025 05:06
Třená staročeská bábovka
Přidáno 28. 4. 2025 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
pisek před 45 minutami
Zdravý rebarborový koláč s tvarohem
libca116 před 1 hodinou
Kuře pečené na mřížce
MisickaE před 1 hodinou
Vietnamská pánev s vepřovým masem
Sahula před 10 hodinami
Banánová bábovka
Ketynna před 10 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Oskeruska před 12 hodinami
Šunkofleky
Sabiii před 15 hodinami
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Sabiii před 15 hodinami
Můj segedínský guláš
radekfiala před 16 hodinami
Červená řepa nakládaná a extra voňavá
Ernest_Bago před 16 hodinami
Tématické fráze:
marinovaná panenka,
pštrosí maso recepty,
veprova panenka s brokolici,
vepřová panenka kuchyňská úprava,
recepty z pštrosího masa,
recepty pštrosí maso,
balzamiko olej,
pštrosí recepty,
žlutá mrkev,
co se žlutou brokolicí,
slavnostní oběd recepty,
pštrosí maso cena,
brokolice,žlutá mrkev,
cena masa panenka,
panenka recept,
žlutá mrkev recepty,
panenka marinovaná v medu,
kuchyňská úprava vepřové panenky,
kuchyňská úprava vepřové panenky,
pannenka na mrkvi
Suroviny:
panenka vepřová,
mrkev žlutá,
ocet balsamiko,
med tekutý,
olej olivový,
bazalka čerstvá,
hořčice dijonská,
máslo,
pepř černý,
sůl,
omáčka honsin
Komentáře (27)
Recept je psaný tak, aby se podle něj pokrm dobře realizoval - takže porce masa v alobalu necháme ve vyhřáté troubě odpočívat přesně po tu dobu, pokud připravujeme zeleninu. Takže po čas rozpuštění másla ve výpeku, vhození a rozmrazení zeleninové směsi a podušení na skus...Prostě "ohne stress"
A Dominik a moje fotky - pokud mu něco ukážu, docela nekritizuje, ale potom baví společnost (hlavně odbornou, včetně mého otce) tím, že prý cvaknu a hned strhnu foťák (údajně bych měla chvilku počkat...) a pak kritizuje nějaké stíny na mých fotkách...co já vím, nezajímá mě to...zatím. Když se dostane k mému foťáku, úplně mi ho přenastaví a já jsem potom zoufalá...
toto je prostě zase pohádka
Mischamant, to co jsi napsala, mě ale dost zavazuje, víš to??
Rebi, tvoje poznámka mě docela inspirovala. Máme každou středu na náměstí farmářské trhy a zatím jsem kolem stánku jisté pštrosí farmy chodila bez povšimnutí...Asi tam nakouknu a nakoupím. Dceři neřeknu, co právě jí, manželovi to vadit nebude a já to alespoň ochutnám...Pořád lepší než klokan...je to nakonec blbej pták, ne?