Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 339 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,05 g |
Tuky | 28,65 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 2,52 g |
Postup přípravy
Jako přílohu podáváme opékané brambory, které již vařené můžeme opékat v jedné pánvi společně s kousky ryby. Výbornou přílohou je hořčicový dresink.
Zveřejněno 21. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žralok na citronovém pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJKO
Moje poznámka
Žralok na citronovém pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJKO
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 5 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 11 minutami
Piškotový beránek
Pajkujka před 51 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 1 hodinou
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 1 hodinou
Kuře na zelí
Walderama08 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 1 hodinou
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 2 hodinami
Velikonoční nádivka
zackovam před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Smakoun před 2 hodinami
Tématické fráze:
zralok recept,
žralok recepty,
jidlo ze žraloka,
maso ze žraloka,
maso žraloka,
zralok maso,
recept žralok,
recept na žraloka,
žralok jídlo,
recepty žralok,
podkova ze žraloka,
obalovany žralok,
recepty na žraloka,
recepty ze žraloka,
jídla z žraloka,
žralok steak s kůží,
jak uvařit žraloka,
žralok kosti,
steak citronový pepř recepty,
recept na pripravu zraloka
Suroviny:
filet ze žraloka,
pepř citronový,
olej olivový,
sůl
Komentáře (45)