Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 339 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,05 g |
Tuky | 28,65 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 2,52 g |
Postup přípravy
Jako přílohu podáváme opékané brambory, které již vařené můžeme opékat v jedné pánvi společně s kousky ryby. Výbornou přílohou je hořčicový dresink.
Zveřejněno 21. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žralok na citronovém pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJKO
Moje poznámka
Žralok na citronovém pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJKO
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 19 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 1 hodinou
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 9 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 10 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 10 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 11 hodinami
Tématické fráze:
zralok recept,
žralok recepty,
jidlo ze žraloka,
maso ze žraloka,
maso žraloka,
zralok maso,
recept žralok,
recept na žraloka,
žralok jídlo,
recepty žralok,
podkova ze žraloka,
obalovany žralok,
recepty na žraloka,
recepty ze žraloka,
jídla z žraloka,
žralok steak s kůží,
jak uvařit žraloka,
žralok kosti,
steak citronový pepř recepty,
recept na pripravu zraloka
Suroviny:
filet ze žraloka,
pepř citronový,
olej olivový,
sůl
Komentáře (45)